Boek nu

GENIETEN OP ZN MOOIST

Heerlijk bijkomen in een comfortabele vakantievilla

Onze geselecteerde vakantiehuizen en appartementen zijn gebaseerd op rust. ruimte, privacy en voldoen ruimschoots aan die behoefte. Alle vakantiehuizen en appartementen hebben een zodanige ligging dat ze een ideale uitvalsbasis en gunstige aanrijroutes hebben om excursies te maken. Maar ook om mooie authentieke steden te bezoeken in de prachtige natuurschone omgeving van Le Marche. Hier is het massatoerisme nog niet ontdekt en daarom wordt het ook wel Italië's 'best bewaarde geheim' genoemd!

Le Marche (ook wel De Marken genoemd) bestaat uit vijf provincies; Pesaro-Urbino, Ancona, Macerata, Fermo en Ascoli Piceno. Allen hebben hun eigen charme en schoonheid. De geselecteerde vakantiehuizen liggen in de provincie Macerata en is gelegen in de Midden-Italiaanse regio Marche. Ze grenst in het noorden aan de provincie Ancona, in het zuiden aan de provincies Ascoli Piceno en Fermo en in het westen aan de provincie Perugia. 

'Mooie accommodaties die op alle punten voldoen aan uw wensen en behoeften en duidelijke informatie daarover. Heeft u vragen of wensen over een accommodatie; mail ons en wij gaan voor u op zoek naar een passend antwoord.'

';